North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » VIDEO | Explozie în Zărnești. Deflagrația s-a produs la o secție a Uzinei Mecanice Tohan

VIDEO | Explozie în Zărnești. Deflagrația s-a produs la o secție a Uzinei Mecanice Tohan

O explozie s-a produs la o secție a Uzinei Mecanice Tohan din Zărnești, Brașov.

ACTUALIZARE

Din nefericire o persoană și-a pierdut viața și alte două sunt rănite. Colegii de la Zărneşti au ajuns rapid la intervenţie şi au localizat incendiul. Din nefericire, avem o victimă, care a fost la momentul producerii exploziilor în interior şi care este decedată, din informaţiile pe care le avem. De asemenea, sunt două persoane care au suferit intoxicaţii cu fum. Din informaţiile pe care le deţinem, nu sunt probleme pentru zona respectivă, nu sunt gaze toxice. La faţa locului este un echipaj de cercetare chimică, care în momentul de faţă execută cercetare la nivelul aerului din zonă„, a declarat Colniceanu la Digi24, scriu cei de la AGERPRES.

Reprezentanţii ISU Braşov le-au recomandat cetăţenilor ca, pentru orice eventualitate, să ţină geamurile închise. Cauza izbucnirii exploziei este în curs de stabilire.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Potrivit mai multor surse media printre care Observator News și Newsbv o explozie s-ar fi petrecut la Uzina Mecanică Tohan din Zărnești. Uzina este specializată în fabricarea de muniției și armament, dar și artificii. Se vehiculează și faptul că o persoană ar fi rănită.

Video: Youtube Marian Stoica