North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Tobă de porc retrasă de pe rafturile Carrefour. Conține o bacterie ce poate provoca listerioza

Tobă de porc retrasă de pe rafturile Carrefour. Conține o bacterie ce poate provoca listerioza

Toba de porc Drag de România a fost retrasă de pe rafturile magazinelor Carrefour. În acest produs a fost depistată bacteria Listeria monocytogenes. Anunțul a fost făcut de către ANSVSA.

Vă informăm că societatea CARREFOUR ROMÂNIA S.A. a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului TOBĂ DE PORC DRAG DE ROMÂNIA ca urmare evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes, a transmis, sâmbătă, 13 noiembrie, ANSVSA.  

Persoanele care au consumat produsele menţionate mai sus şi care prezintă febră simplă sau însoţită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni, se mai arată în avertizarea ANSVSA, potrivit News.ro.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.