North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » De prin țară adunate | Doi bătrâni din Iași au deschis un bordel low-cost

De prin țară adunate | Doi bătrâni din Iași au deschis un bordel low-cost

Doi bărbați din județul Iași au găsit modalitatea pentru a face bani cât mai ușor! Cea mai veche meserie din lume, prostituția, a fost alegerea lor, astfel că s-au pus pe treabă. Au găsit două ”angajate”, tinere de 17 și 19 ani, și s-au pus pe treabă. 20 de lei ora. Un bordel low-cost.

Bărbații, de 66 de ani, respectiv, 58, unul dintre ei chiar consilier local, au lansat ”afacerea” în casa unuia dintre ei, la Țibana, județul Iași. Astfel, cei doi au convins două tinere, una de 17 ani, alta de 19, să se prostitueze pentru ei. O partidă de sex costa 20 de lei, dar tariful creștea, dacă doritorii aveau și fantezii: 100 de lei.

Cei doi au fost prinși și li s-au întocmit dorase penale. „La data de 11 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi au efectuat patru percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxentism.

La data de 12 noiembrie, acestia au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale, iar judecatorii au decis ca cei doi barbati sa fie judecati in stare de arest preventiv, astfel, acestia au primit 30 de zile de arest.

sursa aloiasi.ro