North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Avertizare Infotrafic | Ceață densă pe sectoare de drum din mai multe județe

Ceața densă dă de furcă șoferilor. Centrul Infotrafic anunță în această dimineață, 14 noiembrie, că vizibilitatea pe șosele din mai multe județe este redusă sub 200 de metri și izolat sub 50 metri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 metri şi izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele: Cluj, Giurgiu, Harghita, Mureş şi Teleorman. În anumite zone, în funcţie de condiţiile locale, se poate forma gheţuşul, a transmis Centrul Infotrafic.  

 Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti  – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti – Braşov, se circulă fără probleme meteo-rutiere, în condiţii de fluenţă, pe un carosabil uscat (pe alocuri umed), cu vizibilitate bună, a mai transmis Infotrafic.  

De asemenea vizibilitatea este redusă sub 50 de metri pe Autostrada 1 Sibiu – Deva, tronsonul kilometric 238 – 316, între localităţile Sibiu şi Pianu. În zona joasă din Judeţul Alba este ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m, ce favorizează, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.  

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.

About Author