North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Medicul Alexandru Rafila apel la solidaritate și vaccinare pentru victoria împotriva pandemiei

Medicul Alexandru Rafila are un mesaj pentru toți românii. El face un apel la solidaritate și vaccinare pentru a trece peste această perioadă extrem de dificilă provocată de pandemie.

Acum, mai mult ca oricând, este important să fim împreună. Este un moment crucial, dar sper să încheiem aceste momente de criză – sanitară și politică – cât mai repede. Cred că este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei, pentru oprirea deceselor în România, o solidaritate națională care să implice două lucruri extrem de importante: vaccinarea și înțelegea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort.Măsurile care vor fi stabilite pentru reducerea transmiterii trebuie nu doar să le respectăm, ci și să încercăm să-i convingem pe cei din jurul nostru să le aplice. Dacă această lună va fi încununată de succes, o să putem sărbători pe 1 decembrie Ziua Națională în condiții mult mai bune, scrie Alexandru Rafila.

Citește și:

VIDEO | Președintele României: „Dragi români, mergeţi şi vă vaccinaţi”

Patriarhul Daniel devine provaccinare? Îndeamnă la respectarea măsurilor sanitare și sfaturilor medicilor

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email [email protected].

About Author