North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » FOTO Maramureș | Impact între un tractor și două mașini. Două femei au fost rănite

FOTO Maramureș | Impact între un tractor și două mașini. Două femei au fost rănite

Foto: Facebook Radare Maramureș

În cursul serii de ieri, 13 noiembrie, un accident rutier în care au fost implicate un tractor și două mașini s-a petrecut pe raza localității maramureșene Buzești.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la IPJ Maramureș, oamenii legii din Ulmeni au fost alertați asupra producerii incidentului în jurul orei 19:00.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 54 de ani din Buzești, dinspre Fărcașa înspre Ardusat, la un moment dat a intrat în coliziune cu un atelaj, care era cuplat de un tractor care staționa. La volanul tractorului a fost identificat un bărbat de 55 de ani din Buzești, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 41 de ani din Bicaz, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Șoferița și o femeie de 75 de ani care se afla pe un podeț în momentul producerii evenimentului rutier au fost rănite. De asemenea șoferii au fost testați pentru consum de alcool dar rezultate au fost negative în toate cazurile.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.