North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Căutări disperate. Clujean dispărut în zona unei păduri bistrițene

Un tânăr dispărut este căutat de polițiști, jandarmi, pompieri și grupuri de voluntari. Acesta ar fi dispărut în zona pădurii Sigmir din județul Bistrița-Năsăud.

Polițiștii bistrițeni, împreună cu jandarmi, salvamontiști, pompieri și voluntari ai Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență (SVSU) Bistrița caută un bărbat de 29 de ani, dispărut în zona pădurii Sigmir.

În această seară, a fost sesizat, prin 112, faptul că ROBA RĂZVAN ROBERT, în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat astăzi, în jurul orei 14.00, la plimbare cu câinele, în pădurea din apropierea casei de vacanță din Sigmir, deținută de familie, și nu a mai revenit. Câinele s-a întors acasă, însă tânărul nu mai este de găsit, fiind cautat de familie și voluntari în această după-masă, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul dispărut prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1.80 metri, greutate 75-85 kg., păr negru. La data plecării purta o geacă de fâș de culoare albastră, blugi și bocanci de culoare neagră.

Sunt constituite echipe, formate din polițiști, jandarmi, salvamontiști, pompieri, reprezentanți ai SVSU Bistrița și voluntari care efectuează căutări în zona pădurii Sigmir. Oricine poate să ofere informații cu privire la această persoană, este rugat să sune la Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

About Author