North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Cine-a spus că-n Ardeal nu se face rap? Trupa M.O.S.S.A.D. a lansat primul single de pe viitorul album | VIDEO

Cine-a spus că-n Ardeal nu se face rap? Trupa M.O.S.S.A.D. a lansat primul single de pe viitorul album | VIDEO

Foto: Facebook | Trupa M.O.S.S.A.D.

Trupa M.O.S.S.A.D a lansat marți, 13 decembrie, single-ul „Caricaturi”, de pe viitorul album ce poartă același nume.

„Caricaturi” este primul single extras de pe viitorul album M.o.s.s.a.d., ce poartă același nume. Albumul conține 23 de piese (track-uri), iar lansarea acestuia se va desfășura în 2023, până în toamna anului viitor! Între timp, vom lansa periodic piese extrase de pe album, care vor beneficia și de videoclipuri. Intre timp, vom lansa periodic piese extrase de pe album care vor beneficia si de videoclipuri, scrie Ozy, membru marcat al trupei formată din Nato și noul membru, C4rdin4l, a cărui identitate este ținută sub un anonimat strict.

S-a decis ca el să își păstreze identitatea umană privată. Nu dorește să vorbească în public, nu dorește să facă can-can, ci dorește să se exprime doar prin compoziții muzicale, acte artistice și atât! Viața privată tinde să o țină departe de ochii lumii, scrie același Ozy despre noul membru al trupei.

Până la următorul videoclip, savurați single-ul „Caricaturi” al trupei M.O.S.S.A.D și stați aproape pentru dezvăluirea treptată a noului album!