North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Așteptatul joc video Cyberpunk 2077 întârziat din nou

Producătorul de jocuri video CD Projekt nu intenționează să pună la dispoziție Cyberpunk 2077 și se angajează să remedieze erorile pentru a face jocul său emblematic un succes pe termen lung după o lansare cu probleme, scriu cei de la Reuters.

Directorul executiv Kicinski a spus că CD Projekt a ținut legătura cu Sony, care a scos Cyberpunk 2077 din magazinul său PlayStation la doar o săptămână după debutul său în decembrie, pe fondul plângerilor privind erorile din jocul video. Lansarea Cyberpunk 20177 a fost amânată de trei ori înainte de debut.

CD Projekt a lansat luna trecută un patch pentru Cyberpunk 2077, iar directorul executiv al producătorului de jocuri video Kicinski a spus că noul patch 1.2 este un pas către întoarcerea jocului în magazinul PlayStation. Cyberpunk 2077 fusese cel mai așteptat joc de la CD Projekt încă din 2015 după lansarea „The Witcher: Wild Hunt”.

Luna trecută, compania a anulat în mod neașteptat planurile de a dezvolta o versiune autonomă multi-player a Cyberpunk 2077.

About Author