North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

2022 nu s-a terminat pentru gameri! Vezi ce jocuri video urmează să fie lansate…

GhostWire: Tokyo – 25 Martie

Am putea spune despre Ghostwire Tokyo că este un first person shooter în care armele au fost înlocuite cu vrăji făcute cu mâinile, iar inamicii sunt creaturi stereotipice din cultura japoneză. Nu este un titlu extraordinar de memorabil, dar unul distractiv. Disponibil pe toate plaftormele de gaming.

Saints Row Reboot – 23 august 2022

Seria Saints Row a inceput ca un copycat pentru GTA. Odata cu al treilea titlu insa a deviat de la reteta si nu s-a mai luat in serios, moment in care a devenit cu adevarat apreciata prin originalitate. Al treilea si al patrulea joc al seriei sunt punctele forte, iar pentru 2022 Volition pregateste un reboot al seriei. Ce am vazut pana acum nu a prea convins pe nimeni, reboot-ul in loc sa ia in considerare succesul ultimelor doua jocuri lansate care imbinau elemente sci-fi, umorul si absurdul, doreste sa para din nou o clona mai mult sau mai putin GTA. S-ar putea sa fie un nou exemplu de „asa nu”.

Test Drive Unlimited Solar Crown – 22 septembrie

Primul joc Test Drive s-a lansat in 1987 si cativa ani buni seria reprezenta un concurent serios pentru Need For Speed. Seria a disparut cativa ani buni, apoi a revenit in forta in 2006 cu Unlimited, iar in 2011 Unlimited II. Kylotonn racing (responsabili pentru seria WRC) a preluat stafeta de la Eden Games si pregatesc TD Unlimited Solar Crown. Imi pun niste semne de intrebare legate de acesta pentru ca a fost anuntat la jumatatea lui 2020 si inca nu am primit nici un video cu elemente de gameplay.

https://youtu.be/unqRqSchQho

Starfield – 11 noiembrie

Avem foarte putine informatii la ora actuala despre Starfield, dar data lansarii a fost confirmata si este la aproape un an distanta. Titlul este dezvoltat de Bethesda, cei responsabili pentru seria The Elder Scrolls si este de asteptat ca Starfield sa fie un fel de Elder Scrolls in spatiu.

Gotham Knights – Octombrie 25

Batman a fost ucis si este momentul ca alti cavaleri ai orasului Gotham sa iasa la inaintare pentru a opri infractorii. Dupa Arkham Knight, care a avut un iz matur si o tenta intunecata, Gotham Knights pare un joc mai prietenos cu copii. Ar fi trebuit sa-l putem juca deja, dar a suferit amanari. Eu nu pariez pe el.

Lord of the Rings: Gollum – 1 Septembrie 2022

Lord of the Rings continua sa fie o proprietate intelectuala profitabila. Shadow of Mordor si Shadow of War au fost doua titluri action-adventure cu elemente stealth foarte reusite mai ales datorita sistemului Nemesis. LotR: Gollum insa elimina mare parte din actiune si se concentreaza pe a spune o aventura stealth, unde protagonistul este Gollum, iar povestea inspirata din carti si nu din film. Pe mine m-a lasat rece pana acum si nu cred ca va reusi sa imi trezeasca interes.

A Plague Tale: Requiem – Octombrie 18

Daca nu ati jucat A Plague Tale: Innocence habar nu aveti ce ati pierdut. O surpriza extrem de placuta de la un studio micut, Innocence s-a remarcat prin poveste, gameplay si ton. Requiem pare sa-i calce pe urme si abia astept sa-l vad ajuns pe rafturile virtuale ale lui Steam.

The Callisto Protocol – Decembrie 2

„Vrem Dead Space 4!Vrem Dead Space 4!” – Electronic Arts: nimic. Ok, daca nu putem avea Dead Space 4, atunci vom avea The Callisto Protocol. Acesta pare un succesor spiritual pentru Dead Space inca din primul trailer si ar trebui sa se lanseze in 2022. Din pacate nu am mai primit nici o informatie noua de la trailerul de debut, care a fost acum mai bine de 1 an.

Hogwarts Legacy – Decembrie 2022

La fel ca in cazul lui LotR, nici Harry Potter nu putea fi lasat in pace. Hogwarts Legacy este un titlu open-world cu elemente RPG in universul creat de J. K. Rowling.

Suicide Squad: Kill the Justice League – 2023

Suicide Squad este in coltul opus fata de Gotham Knights. Daca de GK nu-mi pasa deloc, SS sper sa fie bun.

Avatar: Frontiers of Pandora – 18 Noiembrie

„Dati-ne un nou Splinter Cell!” Ubisoft: „cu siguranta vor un nou joc Avatar!” Au trecut 12 ani de la lansarea filmului Avatar si sunt pregatite cateva continuari, dar e un univers pe care multi deja l-au uitat. Ubisoft insa insista si astfel vom avea un nou joc in acest univers. Dar macar au confirmat ca lucreaza si la un remake pentru Splinter Cell.

Company of Heroes 3 – 2022

Primul CoH este considerat cel mai bun joc de strategie al tuturor timpurilor cam pe buna dreptate. Relic a dat nastere de-a lungul anilor catorva jocuri de strategie foarte bune precum Homeworld, Warhammer 40.000 Dawn of War si desigur CoH. Desigur acestia au avut si un esec de proportii epice cu Warhammer 40.000 Dawn of War III, dar si-au revenit recent cu Age of Empires IV la care au participat la dezvoltare.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection – 2022

Nathan Drake vine pe PC in 2022. Din pacate, Legacy of Thieves Collection nu va cuprinde toate jocurile seriei, ci doar Uncharted 4 si The Lost Legacy. Vor fi lansate oficial  pe 28 ianuarie pe Playstation 5, iar pe PC probabil la sfarsitul anului.

Redfall – 2023

Arkane este unul dintre studiourile mele preferate la ora actuala. Dishonored 1 si 2 alaturi de Prey m-au convins de talentul lor, urmand ca in viitorul apropiat sa incerc si Deathloop. Redfall pare la prima vedere o conversie a lui Left 4 Dead, unde in loc de zombie avem de-a face cu vampiri. La ora actuala avem prea putine informatii despre joc, dar cei de la Arkane ar putea insera si elemente din Dishonored pentru a face un titlu PvE de calitate si deosebit.

About Author