North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Trafic de droguri în Sibiu – Trei persoane reținute și droguri confiscate

Trei persoane au fost reţinute sub acuzația de trafic de droguri, fiind suspectate că în ultimele opt luni au vândut substanţe psihoactive consumatorilor din judeţul Sibiu, la preţuri între 100 şi 140 de lei pe plic, conform unui comunicat de presă emis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„Pe 28 mai 2024, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu au dispus reţinerea celor trei suspecţi pentru 24 de ore. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a fost sesizat astăzi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile,” se menţionează în comunicatul IPJ Sibiu.

Conform aceleași surse, „între octombrie 2023 şi mai 2024, cei trei au procurat, deţinut, intermediat şi vândut substanţe psihoactive (2-CMC şi 2 MMC) consumatorilor din judeţul Sibiu, la preţuri între 100 şi 140 de lei pe plic. De asemenea, din probatoriul adunat a reieşit că doi dintre suspecţi au deţinut şi comercializat, în aceeaşi perioadă, cantităţi de cannabis, un drog de risc.”

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost confiscate peste 100 de grame de substanţă pulverulentă, 39 de plicuri ziplock conţinând substanţă psihoactivă cristalină, aproximativ 300 de plicuri autosigilante noi, cântare de mare precizie, obiecte purtând urme de substanţă şi alte probe relevante, a adăugat IPJ Sibiu.

About Author