North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » FOTO – Pompierii militari au intervenit de urgență în localitatea Șeica Mare

FOTO – Pompierii militari au intervenit de urgență în localitatea Șeica Mare

Astăzi, 10 Mai 2022, Pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență în localitatea Șeica Mare pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casă de locuit . Au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. De asemenea intervin și membrii SVSU Șeica Mare.

La fața locului forțele au localizat incendiul, acesta se manifesta în interiorul casei și se lucrează pentru limitarea și lichidarea acestuia. În prezent se acordă îngrijiri medicale proprietarului casei un bărbat de aproximativ 41 de ani.

Pompierii militari au lichidat incendiul în jurul orei 01:30 și astfel au salvat acoperișul casei, parte din bunurile din interiorul casei și anexele gospodăriei.

În urma incendiului a ars interiorul casei (două camere, baia și o debara) însumând o suprafață de aproximativ 50 de mp.

Proprietarul casei, a refuzat transportul la spital, îngrijirile medicale fiind acordate din cauza faptului că, acesta prezenta o plagă înțepată la nivelul membrului inferior.

În urma verificărilor efectuate de pompierii militari incendiul a fost cauzat de un scurt circuit electric la un cablu neizolat corespunzător.

Nu ai fost semnalate alte victime.