North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Polițiștii nu au iertat. Doi șoferi reținuți pentru 24 de ore

Polițiștii nu au iertat. Doi șoferi reținuți pentru 24 de ore

Șoferii români nu mai au nici o frică, însă nici polițiștii nu mai stau pe gânduri. Doi astfel de șoferi au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cei de la IPJ Cluj transmit așadar că, la data de 15 octombrie, în jurul orei 19:40, polițiștii l-au oprit în trafic, pe strada Donath, pe un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Acesta consumase alcool chiar dacă se afla la volan. Testarea a indicat o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior forțele de ordine au dispus reținerea acestuia pentru o perioada de 24 de ore.

Totodată, ieri, 16 octombrie, polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost depistat în timp ce conducea un autoturism deși nu deține permis de conducere. Tânărul a fost prins în jurul orei 11:30 în afara localității Mera.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.