North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Covid-19 | Acțiuni la nivelul județului Cluj. Forțele de ordine verifică respectarea măsurilor sanitare

Covid-19 | Acțiuni la nivelul județului Cluj. Forțele de ordine verifică respectarea măsurilor sanitare

Cei de la IPJ Cluj transmit faptul că s-au intensificat verificările privind respectarea măsurilor sanitare impuse din cauza evoluției alarmante a infectărilor de tip Covid-19.

La sfârșitul acestei săptămâni, la nivelul județului Cluj, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii, alături de reprezentanții instituțiilor cu atribuții pentru menținerea ordinei și liniștii publice, au intensificat acțiunile de informare, în scopul combaterii răspândirii virusului COVID-19. Forțele de ordine efectuează zilnic verificări în zonele unde se formează aglomerări de persoane, precum piețe, terase și mijloace de transport persoane, pentru a impune cunoașterea și respectarea măsurilor sanitare.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea, transmite IPJ Cluj.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.