North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » OMS vrea mai multe restricții. Doar unde cazurile Covid-19 sunt în creștere

OMS vrea mai multe restricții. Doar unde cazurile Covid-19 sunt în creștere

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) cere implementarea unor măsuri foarte stricte în zonele în care cazurile de Covid-19 sunt în evidentă creștere.

Cu cât acţiunile pot fi implementate mai devreme, cu atât mai puţine sunt necesare măsuri să fie luate, a declarat, vineri, 2 noiembrie, la Geneva, experta OMS în domeniul Covid-19, Maria van Kerkhove. De asemenea, mai multe ţări se află într-o situaţie dificilă şi trebuie să pună în aplicare măsuri „foarte stricte”, a estimat directorul pentru urgenţe sanitare al OMS, Mike Ryan.

Ca de obicei, organizaţia ONU nu a numit nicio ţară anume şi nu a comentat acţiunile vreunui guvern anume. Măsurile citate includ folosirea pe scară largă a măştilor, distanţarea socială, asigurarea unei bune ventilaţii a spaţiilor interioare, evitarea adunărilor în spaţii mici şi telemuncă atunci când este posibil, scrie News.ro.

Citește și:

Ce știm până acum despre imunitatea oferită de doza 3?

OMS va stabili în curând recomandările de utilizare a pastilelor antivirale contra COVID-19

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.