North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » VIDEO | Mașină în flăcări. A lovit branșamentele de gaz și electricitate

VIDEO | Mașină în flăcări. A lovit branșamentele de gaz și electricitate

Foto: ISU Cluj

Forțele de intervenție au fost alertate în cursul acestei dimineți asupra unui accident rutier petrecut pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. O mașină a luat foc după ce a lovit un gard și branșamentele de gaz și electricitate.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism după ce acesta a ieșit în afara drumului și a avariat branșamentele de alimentare cu gaz și electricitate ale unei clădiri situate pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale ISU Cluj care încadrează o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stins incendii și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD. Aceștia au găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări, fără ocupanți înăuntru, poziționat deasupra branșamentului de gaz deteriorat, cu scăpări de gaze care alimentau incendiul, declară purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență bărbatului, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta răni multiple. Bărbatul era conștient, însă necooperant. De asemenea pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor care au cuprins autoturismul și pentru degajarea acestuia de deasupra branșamentelor de gaz și electricitate. Nu în ultimul rând, echipe ale distribuitorilor de utilități au fost chemate la fața locului pentru oprirea alimentării cu gaze și electricitate.