North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Flăcări la etajul 9. Pompierii au intervenit imediat

Flăcări la etajul 9. Pompierii au intervenit imediat

Foto: Arhivă NTNews.ro

Pompierii din municipiul Cluj-Napoca au fost solicitați în cursul nopții pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit la bucătăria unui apartament situat la etajul 9 al unui bloc.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit într-un apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Trifoiului din municipiul Cluj-Napoca.

Au fost dislocate la fața locului două autospeciale pentru stins incendii care au găsit bucătăria apartamentului situat la etajul nouă cuprinsă de flăcări. În apartament nu se afla nici o persoană și nu au fost necesare măsuri de evacuare din blocul de locuințe și nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Focul a fost stins în scurt timp după sosirea pompierilor la fața locului, fiind limitată propagarea acestuia mai departe de încăperea în care a fost găsit. A fost distrus mobilierul și bunurile din bucătărie și a fost deteriorată încă o încăpere. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune a unui aparat casnic, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.