North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

VIDEO | Intervenție în Tășnad. Salvatorii au sărit în ajutorul unui motociclist

Intervenție la un accident rutier petrecut pe raza localității sătmărene Tășnad. Salvatorii au sărit în ajutorul unui motociclist.

Intervenția a avut loc aseară, 19 iulie. Alerta a fost dată în urma unui impact între un autocamion și o motocicletă. Șoferul autocamionului a refuzat transportul la spital însă motociclistul a primit îngrijiri la fața locului. Ulterior acesta a fost transportat la o unitate medicală.

La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Punctului de Lucru Tașnad și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.În accident au fost implicate o motocicletă și un autocamion. Pompierii au acordat asistență medicală la fața locului unei persoane. O victimă (șoferul autocamionului) a refuzat transportul la spital, iar cea de-a doua victimă (soferul motocicletei) a fost transportat cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale, transmite ISU Satu Mare.

About Author