North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » USR discuții cu PNL, UDMR și minoritățile. Se exclud negocieri cu PSD și AUR

USR discuții cu PNL, UDMR și minoritățile. Se exclud negocieri cu PSD și AUR

Foto: Digi 24

Dacia Cioloș urmează să înceapă astăzi discuțiile pentru stabilirea cât mai rapidă a unui Guvern funcțional. Negocierile se vor face cu liberalii, cu UDMR și minoritățile. Sunt excluse negocieri cu social democrații și AUR.

Nu este în intenţia noastră de a negocia o majoritate cu PSD şi AUR, am spus lucrul acesta foarte clar. Nu avem compatibilităţi politice. Noi ne asumăm aici nişte măsuri de guvernare care cred că nu sunt compatibile cu felul în care PSD şi AUR văd lucrurile. Am spus lucrul acesta de la început. Intenţia noastră este să discutăm cu partenerii din coaliţie şi să refacem această majoritate. Ne-am asumat această responsabilitate şi vom avea o primă discuţie să vedem cum se poziţionează, dincolo de declaraţii publice, a afirmat ieri, 12 octombrie, preşedintele USR, Dacian Cioloş.

Citește și:

Politică | Dan Barna avertizează. Cabinet propriu USR dacă nu se ajunge la înțelegere cu PNL și UDMR

Cum se pun bazele Guvernului? Dacian Cioloș: „Dacă noi avem premierul, e normal să existe pretenții să rediscutăm anumite portofolii”

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.