North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Ultima tură de negocieri? Se așteaptă desemnarea oficială a premierului

Ultima tură de negocieri? Se așteaptă desemnarea oficială a premierului

Cărțile politice au fost făcute, majoritatea PNL-PSD-UDMR a stabilit cursul guvernării, iar astăzi se așteaptă ultima rundă de negocieri. Totodată astăzi, 22 noiembrie, se prevede desemnarea oficială a premierului.

Cele trei partide, PNL, PSD, UDMR, sunt așteptate astăzi, de la ora 12:00, la discuții cu preşedintele Klaus Iohannis. Ulterior șeful statului se întâlnește cu cei de la USR, urmați de AUR și minorităţilor naţionale.

Totuși, înainte de aceste discuții consultări, liberalii și social-democrații trebuie să valideze în forurile de conducere premierul cu care vor merge în faţa preşedintelui, după ce au decis, de comun acord, că premierii PNL şi PSD vor intra prin rotaţie, câte un an şi jumătate, scrie News.ro. La finalul discuţiilor de la Cotroceni, este aşteptat anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind desemnarea oficială a premierului.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.