North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Cluj | Elena Boldor, invitată la clubul de lectură „Nepotu’ lui Thoreau”

Cluj | Elena Boldor, invitată la clubul de lectură „Nepotu’ lui Thoreau”

Cea de-a cincea ediție „Nepotu’ lui Thoreau” din anul acesta se va desfășură miercuri, pe 24 octombrie, la ora 18:00, în Insomnia (Strada Universității, numărul 2).

Invitata acestei ediții este Elena Boldor (n. 2000), o tânără poetă din Oradea, care este stabilită în Cluj-Napoca. A publicat în Poesis International, DLITE, Steaua și Familia.

„Elene Boldor a citit la Nepotu’ lui Thoreau în 2018 și a stârnit multe discuții. A fost remarcat curajul poetei, încă nedebutată pe atunci, de a-și asuma o direcție destul de nouă și stranie în peisajul literar din acea vreme (așa-zisa alternative literature) și de a vorbi, și cu o nouă sinceritate à la carte, despre – cum altfel? – social media, vulnerabilitate, dragoste și adolescență. Între timp, Elena Boldor a scos o carte la editura OMG Publishing, Traxx (2021), din care ne va prezenta forma finală a experimentului început acum mai mulți ani. Când? Miercuri, 24 noiembrie. Unde? În Insomnia. Vă așteptăm”, au transmis organizatorii.

Discuția va fi moderată de Florentin Popa, care a și scris pe coperta a patra debutului: „Cartea asta e saga lui Buttercup ajunsă la o adolescență cu shrooms, spice, and all things not quite nice, un NOPE COMPUTER îngânat în hushed distortion din boxele înjunghiate de MC Ride, un Silent Hill meets dating sim with a mirror. Elena nu se teme să arate piele învinețită pe sub strasurile de siliciu și să încerce să îmbrățișeze întreaga lume în gol, strângându-se de fapt pe sine la piept. Vulnerable yet fearless, cartea asta spune cu un glas subțire dar tăios lucruri abia prevestite până acum. 10/10 AOTY.”

IMPORTANT!

Accesul se face pe baza certificatului verde de vaccin. Numărul maxim de locuri disponibile este de 35. De asemenea, se poate intra doar cu rezervare. Pentru a vă rezerva un loc, organizatorii au rugămintea ca cei care doresc să participe să completeze formularul ce poate fi găsit AICI.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.