Turiști mulți, probleme pe măsură. Noroc cu Salvamont

Turiștii în număr mare duc și la probleme pe măsură. Norocul vine din partea echipajelor Salvamont. Cei de la Salvamont Poiana Brașov au intervenit rapid pentru a da primul ajutor în cazul a doi turiști mai neatenți.

În primul caz a fost vorba despre o persoană care a alunecat și s-a rănit la o mână. Al doilea caz, un ciclist a suferit leziuni tot la o mână în urma unei căderi.

Fluxul mare de turisti atrage dupa sine si cresterea numarului de interventii.Astfel, astazi, salvatorii montani din Poiana Brasov au fost solicitati sa intervina in 2 cazuri de persoane care s-au accidentat. O persoana care se plimba in zona Cabanei Postavaru a alunecat, suferind un traumatism de membru superior.

In celalalt caz, o persoana care practica ciclismul montan a suferit un traumatism de membru inferior, in urma unei caderi. Pentru cea din urma, salvamontistii au cerut sprijinul echipajului SMURD, care a transportat persoana in cauza la unitatea spitaliceasca, pentru controale suplimentare de specialitate, transmit cei de la Salvamont Poiana Brașov.

Lasă un răspuns