North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Seară de campanie cu echipa PSD Gâlgău (P.E.)

Foto: Viman Natalia Sorina

În seara zilei de 25 mai 2024 organizația Partidului Social Democrat a comunei Gâlgău din județul Sălaj a organizat o nouă campanie în satul Bârsăul Mare, în sprijinul candidatului la primăria comunei Ioan-Constantin Conțiș.

Acestuia i s-au alăturat membri echipei social democrate din comuna Gâlgău, printre care și Viman Sorin, candidat pentru consiliul local al comunei. Aceștia au interacționat cu nenumărați locuitori ai satului, promovând ideile candidatului care vor lua amploare dacă acesta și echipa sa vor reuși să câștige alegerile anului 2024.

Candidatul și echipa sa vin cu noi idei precum amenajarea de noi locuri de joacă și agrement pentru copii în toate localitățile și refacerea celor existente, înființarea unui club al pensionarilor în incinta Căminului Cultural, absorbția de fonduri europene pentru proiecte, construirea capelelor mortuare și amenajarea cimitirelor.

Candidatul Ioan-Constantin Conțiș promite consultarea permanentă a locuitorilor și întâlniri trimestriale cu cetățenii din fiecare localitate a comunei.

Angajamentul meu este de a asculta și de a servi nevoile fiecărui cetățean, de a gestiona cu prudență resursele comunei și de a asigura că toate deciziile și acțiunile sunt transparente și deschise spre beneficiul comun, spune Ioan-Constantin Conțiș

Vă îndemn să acordați votul dumneavoastră echipei PSD Gâlgău și al candidatului Ioan-Constantin Conțiș. Împreună putem face din comunitatea noastră un loc în care să fim mandri că trăim, a mai declarat și Viman Sorin, candidat PSD pentru consiliul local al comunei Gâlgău.

About Author