North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Școala în pandemie. Ministrul Educației spune că unitățile de învățământ trebuie închise ultimele

Școala în pandemie. Ministrul Educației spune că unitățile de învățământ trebuie închise ultimele

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a declarat faptul că unitățile de învățământ trebuie închise ultimele în cadrul evoluției actuale a pandemiei. Declarațiile au fost făcute la Digi 24. Totodată, ministrul nu susține vaccinarea obligatorie, însă acest proces trebuie susținut cu argumente pe înțelesul tuturor.

Nu am susținut vaccinarea obligatorie, ci prezentarea de argumente ca toți să înțeleagă. În momentul de față nu există legislație pentru vaccinarea obligatorie. Testarea însă trebuie susținută pentru că ne ajută la siguranța sanitară în școli. Testarea e asigurată pentru toți elevii și profesorii care prezintă simptome, plus pentru contacții direcți din școli. Sunt discuții și cu privire la o testare în alte cazuri, a precizat Sorin Cîmpeanu. 

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.