VIDEO Grav accident la Jucu | Intervine elicopterul SMURD. O femeie a decedat

Un grav accident rutier s-a petrecut cu puțin timp în urmă pe raza localității clujene Jucu. La fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD.

ACTUALIZARE ISU CLUJ

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un elicopter SMURD au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui grav accident rutier produs în localitatea Jucu de Mijloc. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 19:50, iar în momentul sosirii la fața locului forțele salvatoare au găsit un autocamion și un autoturism avariate. De asemenea, o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, se afla încarcerată în autoturism și era în stop cardio-respirator.

Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare înăuntrul autoturismului, sprijinit de către pompieri prin a asigurarea măsurilor de siguranță. Ulterior femeia a fost extrasă în exterior și s-au continuat manevrele avansate de resuscitare împreună cu echipajul elicopterului SMURD. Cu toate acestea, după mai bine de o oră de eforturi susținute ale salvatorilor, manevrele nu au readus semnale vitale femeii.

Un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD la fața locului și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate, acesta, la evaluarea primară, prezenta agitație psihomotorie, au notat cei de la ISU Cluj.

ACTUALIZARE IPJ CLUJ

Din verificările preliminare rezultă faptul că autoturismului care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule aflat în staționare, partial pe acostament, în urma unei manevre de a evita un autoturism care îl preceda și care ar fi frânat. Evenimentul rutier s-a soldat din nefericire cu decesul unei femei în vârstă de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pasageră în autoturism, transmit cei de la IPJ Cluj.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Accident rutier pe DN1C, în localitatea Jucu, între un ansamblu de vehicule și un autoturism. Momentan traficul se desfășoară alternativ, a transmis IPJ Cluj.

Traficul este întrerupt temporar pe DN 1C Cluj-Napoca – Gherla, în zona localității Jucu, județul Cluj, după ce un autoturism a lovit un autotren staționat în afara carosabilului. Un pasager din autoturism a fost rănit grav, fiind solicitat un elicopter SMURD pentru transportul său la spital. Se estimează reluarea circulației în 30 de minute, notează și cei de la Info Trafic.

(Foto: Facebook Info Trafic jud. Cluj)

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE!

Lasă un răspuns