North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Cluj-Napoca | Accident în toiul nopții | FOTO

Două mașini au fost implicate în cursul nopții într-un accident rutier semnalat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Evenimentul a fost semnalat în jurul orei 02:08 la intersecția dintre Piața Avram Iancu și Bulevardul Eroilor. Un bărbat a fost transportat la o unitate medicală, transmit cei de la ISU Cluj.

În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, în Cluj-Napoca, intersecția Piața Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă (ambulanță SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportată la spital de ambulanța SMURD. Bărbatul era în stare conștientă și cooperantă, este mesajul celor de la ISU Cluj.

Cei de la IPJ Cluj au declarat și ei faptul că impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj.

Șoferul de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ. În urma accidentului șoferul în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona producerii accidentului. Acesta a fost ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală, au încheiat cei de la IPJ Cluj.

About Author