North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Alertă la Dej. Tavan prăbușit peste mai multe persoane

Cu puține momente în urmă forțele clujene ale ISU au intervenit de urgență în municipiul Dej. Din primele informații echipajele au fost alertate asupra faptului că la sediul unei bănci s-a prăbușit tavanul interior peste mai multe persoane.

ACTUALIZARE

În urma acțiunii de salvare, un bărbat și o femeie vor fi transportați la spital, iar o a treia persoană refuză transportul la unitatea medicală.

Misiunea de căutare-salvare s-a încheiat. În urma evenimentului au rezultat trei victime, care din fericire sunt conștiente și cooperante. La spital vor fi transportați un bărbat și o femeie. Cealaltă persoană refuză transportul la spital, menționează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Forțele noastre au fost solicitate în urmă cu puține momente să intervină la sediul unei bănci din Dej, unde s-a prăbușit tavanul peste mai multe persoane. Echipajele au ajuns la fața locului și desfășoară o misiune de căutare-salvare. Până acum au fost identificate trei victime, predate echipajelor SMURD. La fața locului au fost trimise trei autospeciale, o ambulanță SAJ și una SMURD. Forțele sunt suplimentate cu echipaje de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, transmit cei de la ISU Cluj.

Revenim cu detalii!

About Author