North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

AlbaFest 2024: Cargo, Irina Rimes, Puya și alți artiști de top în Piața Cetății Alba Carolina

În perioada 31 mai – 2 iunie, AlbaFest revine în Piața Cetății Alba Carolina din Alba Iulia cu un lineup impresionant de artiști români. Evenimentul, organizat de Primăria Alba Iulia, aduce pe scenă nume precum Cargo, Antract, Riff, Puya, Feli, Irina Rimes și Vescan, oferind acces gratuit publicului larg.

Marcă înregistrată a municipalității din Alba Iulia și unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Transilvania, AlbaFest se va desfășura între primăvară și vară, aducând bucurie și muzică de calitate. Prima seară este dedicată iubitorilor de rock, cu trupe precum Cargo, Riff, Antract și Ovidiu Anton.

Urmează două seri pline de hituri și energie, pe 1 și 2 iunie, unde vor urca pe scenă artiști precum Irina Rimes, Puya, Feli, Raluka, Vescan, Mira și mulți alții, garanția unor spectacole de excepție.

Pe 1 iunie, cei mici vor avea o zonă special amenajată pentru ei, iar gastronomia locală va fi promovată în zona șanțurilor de Vest ale Cetății Alba Carolina.

Finalul AlbaFest va fi marcat de un spectacol grandios, anunțat de organizatori să fie chiar pe cer. Primarul Gabriel Pleșa și managerul Centrului Cultural Palatul Principilor Alba Iulia, Robert Roman, sunt convinși că AlbaFest va atrage participanți din toată țara, fiind unul dintre puținele evenimente de asemenea amploare cu acces liber pentru public.

About Author