North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

VIDEO | Percheziții la nivel național. Vizat și județul Mureș

O serie de percheziții au început în cursul acestei dimineți. Forțele legii au descins în județele Mureș, Iași și Galați. De altfel aceste percheziții sunt conduse de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș.

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, efectuează 15 percheziții domiciliare, în județele Mureș, Iași și Galați, pentru documentarea activității infracționale de evaziune fiscală, transmite Poliția Română.

Prejudiciul estimat, până în prezent, este de aproximativ 153.400 de lei. Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitățile beneficiază de sprijinul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Iași și Galați, precum și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, menționează sursa citată.

REVENIM CU DETALII!

About Author