North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » VIDEO | Contre între contrabandiști și polițiștii de frontieră. S-au tras focuri de armă

VIDEO | Contre între contrabandiști și polițiștii de frontieră. S-au tras focuri de armă

Foto: Poliția de Frontieră

Contrabandiștii au dat bătăi de cap oamenilor legii din punctul de trecere al graniței Sighetu Marmației, județul Maramureș. S-au tras și focuri de armă.

Confruntarea a avut loc ieri, 1 noiembrie, moment în care polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete. În jurul orei 18.50, poliţiştii au observat în apropierea frontierei cu Ucraina, pe direcția localității de frontieră Teceu Mic, județul Maramureș, mai multe persoane care se deplasau dinspre malul râului Tisa spre interiorul țării. Persoanele transportau mai multe colete voluminoase, arată un comunicat al Poliției de Frontieră.

Forțele de ordine au acționat pentru reținerea persoanelor însă acestea au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin. În acel moment au fost trase șase focuri de avertisment, în plan vertical. De asemenea s-a reușit reținerea unui cetățean ucrainean, în vârstă de 41 de ani. Celelalte persoane au sărit în apa râului Tisa și au trecut înot pe teritoriul statului vecin.

Totodată la fața locului au fost descoperite 30 colete cu țigări. În urma inventarierii coletelor s-a constatat că acestea conțin 21.250 pachete țigări, de proveniență ucraineană și Duty-Free. Valoarea acestora este de aproximativ 250.000 lei.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.