North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Spitalele și protestarii. Bendeac și revoluționarii: „Am un mesaj pentru personalul medical din România”

Mihai Bendeac, actorul cunoscut deja pentru donațiile și eforturile ce le depune pentru sistemul medical din România are un mesaj clar pentru cadrele medicale și pentru toți cei implicați în actuala luptă cu pandemia de Covid-19. Mesajul său vine odată cu evoluția protestelor îndreptate spre restricțiile impuse de către autorități, proteste ce au avut ca și țintă inclusiv medicii, asistenții și voluntarii din sistemul medical

Lucrurile nu vor rămâne așa! Continuăm. PS – Am un mesaj pentru personalul medical din Romania. (Inclusiv voluntarii). Există niște neanderthalieni vânători-culegători care s-au exprimat într-un anume fel despre voi în ultimele zile, scrie actorul pe Facebook.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=391821322230295&id=100042072921192

Atacul îndreptat către tabăra adversă este cât de transparent posibil, Mihai Bendeac nu iartă derapajele protestatarilor îndreptate către oamenii ce se înfruntă direct cu boala provocată de Coronavirus.

Vreau să știți că eu vă apreciez și vă iubesc! Iar asta contează mai mult decât niște răgete venite din partea unor cretini care la prima unghie infectată vin la spital schelălăind. Nu mai vorbesc despre alte situații, grave. Concluzionând, concentrați-vă la dragostea și aprecierea mea și a celor ca mine, notează actorul.

About Author