North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Serviciile de streaming au „explodat” în timpul pandemiei

Serviciile de streaming, fără nicio surpriză ,„explodează” în timpul unei pandemii care a ținut milioane de persoane în case.

„Cererea nu a fost niciodată mai mare”, spune Lucy Smith, șeful celui mai mare târg din lume de conținut pentru televiziune MIPTV din Cannes. Conform celor mai recente cifre ale cercetătorului de piață din New York LightShed Research, se estimează că acum există peste 1,2 miliarde de conturi de utilizator pentru servicii de streaming în întreaga lume.

Și aceasta include doar furnizorii majori cu sediul în SUA – precum Netflix, Amazon și Disney + – și nu platformele de streaming locale. Cifra de 1,2 miliarde merge chiar mai departe decât cea mai recentă estimare de la American Motion Picture Association.

Această asociație de producători din Washington a spus deja la jumătatea lunii martie că abonamentele de streaming au trecut de miliarde în 2020. Este o creștere masivă de 26% față de anul precedent, sugerând că aproximativ unul din cinci telespectatori au fost câștigați în timpul pandemiei.

La cel mai important târg de televiziune din lume, MIPTV din Cannes, care a început luni, starea de spirit este surprinzător de optimistă. Afacerea este mai bună ca niciodată, chiar dacă MIPTV 2021 este doar virtual,

În același timp, spectacolele regionale și producțiile de film care odinioară ar fi avut o lansare mai locală sunt acum în plină expansiune și primesc public internațional pe platforme de streaming precum Prime Video și Netflix.

sursa dpa

Susține informarea rapidă și obiectivă! Vă invităm să vă alăturați comunităților noastre de Facebook și Patreon!

About Author