North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Șase mașini lovite pe o stradă din Baia Mare. O tânără a recunoscut că vina îi aparține

Șase mașini lovite pe o stradă din Baia Mare. O tânără a recunoscut că vina îi aparține

Șase mașini parcate pe o stradă din Baia Mare au fost lovite în urma unui accident rutier. O tânără, de 20 de ani, s-a prezentat la fața locului pentru a-și asuma vina. Era băută și nu deține permis de conducere.

Polițiștii au fost alertați asupra acestui incident azi-noapte, 12 octombrie, la ora 23:16. Astfel oamenii legii au găsit pe strada Gării mașina cu ajutorul căreia s-ar fi produs accidentul și celălalte șase autoturisme avariate. Ulterior, la fața locului s-a prezentat o tânără de 20 de ani din Baia Mare. Aceasta a declarat faptul că ea ar fi condus autoturismul, iar după aceea ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier, transmit cei de la IPJ Maramureș.

S-a stabilit faptul că tânăra de 20 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule Totodată, tânăra a fost testată pentru consum de alcool, iar rezultatul a fost 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.