North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Revolution Race. Spiritul revoluționar renaște prin sport, libertate de gândire, comunitate și artă

Revolution Race. Spiritul revoluționar renaște prin sport, libertate de gândire, comunitate și artă

Alături de Organizatorii Revolution Race, Asociația clujeană „Porți către suflet” aduce în prim plan spiritul revoluționar prin sport, libertate de gândire, comunitate și artă. Revolution Race, eveniment sportiv de alergare în natură, vă așteaptă pe data de 10 Octombrie, în localitatea Bobâlna de lângă orașul Dej, județul Cluj. Evenimentul va avea loc exact pe Dealul Răscoalei de la Bobâlna din 1437.

În cadrul Revolution Race, Asociația „Porți către suflet” vine cu valori precum respectul pentru cultură, aprecierea pentru artă și dorința de a aduce înapoi în sufletul participanților valori și tradiții ce, din păcate încep să se piardă. Atenția va fi axată asupra tinerilor și copiilor. Din acest motiv, pe lângă alergare, se vor organiza momente de escaladă sportivă, curse cu obstacole, dar și activități artistice creative.

Vom organiza pe platoul dealului de la Bobâlna, pe lângă evenimentul sportiv, câteva zone de workshop de artă, pictură, sculptură, lucru manual, în care publicul participant va interacționa activ cu artiștii, astfel ei vor putea să afle cum se creează o lucrare de artă, ce înseamnă să fii artist și să deschidem astfel sufletele către creație, artă și frumos.

Afirmă organizatorii evenimentului

Pentru mai multe informații, pentru înscrieri ori pentru a-i sprijinii în acest demers inedit, organizatorii pot fi contactați la adresa de email tudor@revolutionrace.run sau la numerele de telefon 0770858608, 0742040488.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.