North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Revelion de amploare pregătit de Primăria Cluj-Napoca

Concerte, artificii, spectacole de lumini și șampanie pe gratis, cu aceste lucruri sunt așteptați cei din Cluj, în centrul municipiului, în noaptea de Revelion, spun cei de la Actualdecluj.ro.

Petrecerea de Anul Nou va începe la ora 22:00, în Piața Unirii, cu un concert al trupei Ad Libitum Voices și va continua o oră mai târziu cu trupa Compact. La miezul nopții se va ține celebrul spectacol cu artificii, dar nu înainte de o numărătoare inversă comună prin care se celebrează trecerea în noul an.

Autoritățile locale au anunțat că toți cei prezenți vor primi, din partea casei, și un pahar de șampanie. Petrecerea va continua și după miezul nopții cu o reprezentație a formației Royal Avenue. Evenimentul Revelion 2024 la Cluj-Napoca este organizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca cu sprijinul partenerilor.

Evenimentele vor avea loc în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Ajunul Anului Nou, 31 decembrie, va fi ultima seară în care participanții se mai pot bucura atât de roata panoramică, de unde poți vedea întregul târg, cât și de bunătățile de la cele 75 căsuțe din Piața Unirii: produse autentice tradiționale și cadouri de la producători locali, turtă dulce, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

Totodată, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, mijloacelor de transport în comun vor circula în ziua de Revelion în intervalul orar 22:00 – 02:00, pentru următoarele linii: autobuze: 9, 19, 20, 21, 30, 31, 32, 35, 36B, 37, 38, 39, 42, 44, 47; troleibuze: 1, 3, 5, 6, 25; tramvaie: 100, 101.

Toate detaliile privind programele de circulație vor putea fi consultate pe www.ctpcj.ro și în aplicația Tranzy.

About Author