North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » PSD și „creșterea economică” anunțată de Cîțu: „Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!”

PSD și „creșterea economică” anunțată de Cîțu: „Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!”

Social democrații au reacționat rapid la declarațiile premierului interimar Florin Cîțu. În cadrul unei conferințe de presă susținută la Palatul Victoria, Florin Cîțu a afirmat că România este în creștere economică și că acest lucru se simte în buzunarele românilor. Replica PSD a venit imediat prin cuvintele lui Marcel Ciolacu.

Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic!Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că „românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică.” Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani! Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie! Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială!

Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare! În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda! DEJA AI SCUFUNDAT BARCA! Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară! Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera! scrie Marcel Ciolacu.

Citește și:

Se ia în calcul reducerea TVA pentru IMM-uri. Micșorare de la 19% la 5%

VIDEO | Florin Cîțu vorbește din nou despre creștere economică. „Oamenii vor simți facturi mai mici la iarnă”

VIDEO | Din nou reforma pensiilor. Cât despre majorare… „nu s-a stabilit procentul”

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.