North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Polițiștii clujeni, percheziții în Oradea. Au reținut un bărbat

Polițiștii clujeni, percheziții în Oradea. Au reținut un bărbat

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj-Napoca, alături de polițiștii Serviciului Criminalistic Cluj, dar și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, au desfășurat, astăzi, două percheziții pe raza municipiului Oradea.

În urma acestor percheziții un bărbat, de 27 de ani, a fost reținut 24 de ore, pentru furt calificat și înșelăciune.

Din spusele celor de la IPJ Cluj, la data de 14 septembrie, bărbatul, sub pretextul vânzării unor bunuri casnice, a intrat în locuința unui bărbat de 92 de ani, din Cluj-Napoca, unde, profitând de neatenția acestuia, a furat dintr-o borsetă suma de 27.000 de lei.

În baza sesizării, polițiștii au demarat verificări, în cursul acestei zile bărbatul fiind identificat în cadrul perchezițiilor desfășurate. Totodată, a fost identificată și ridicată suma de aproximativ 4.000 de lei. Polițiștii au pus în executare un mandat de aducere pe numele acestuia, iar ca urmare a probatoriului administrat, bărbatul de 27 de ani, din județul Bihor, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive .

Arată cei de la IPJ Cluj.
Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.