North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Peste 36 de milioane de lei pentru primăriile din județul Cluj

Reunit în ședință extraordinară joi, 11 ianuarie 2024, Consiliul Județean Cluj a aprobat repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumei de 36.829.000 de lei corespunzătoare cotelor defalcate din impozitul pe venit în anul 2024.

Fondurile sunt destinate susţinerii programelor de dezvoltare locală, programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum și cheltuielilor de funcționare care, în mod justificat, nu pot fi finanțate din veniturile proprii și din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, arată reprezentanții Consiliului Județean Cluj, prin intermediul unui comunicat de presă.

Fondurile alocate contribuie la susținerea unor inițiative și proiecte în beneficiul clujenilor și la asigurarea infrastructurii necesare pentru derularea activității de zi cu zi. Continuăm să sprijinim autoritățile locale pentru materializarea investițiilor care vizează creșterea calității vieții locuitorilor din județ, afirmă și Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

About Author