North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Persoană dispărută. Dacă ați văzut-o apelați la 112

O femeie cu vârsta de 39 de ani din localitatea Plopi nu a mai revenit la domiciliu. Lipsa ei a fost sesizată celor de la Secția 9 Poliție Turda.

Ieri, 12 aprilie 2024, în jurul orei 22:40, Secția 9 Poliție Rurală Turda a fost sesizată despre faptul că HRISTEA IOANA-NICOLETA, în vârstă de 39 de ani din localitatea Plopi, comuna Valea Ierii, a plecat de la domiciliu la aceeași dată, în jurul orei 18:00, înspre o zona împădurită din localitate, cu scopul de a ajunge la o mănăstire și nu a revenit până în prezent, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Femeia are următoarele semnalmente: înălțime aproximativă – 1,55 m, 50 de kg, față ovală, ten deschis, ochi albaștri, păr brunet, scurt, constituției astenică, fără semne particulare. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o rochie fără mâneci, de culoare bleumarin, cu motive florale de culoare gri, purta doar șosete în picioare.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

About Author