North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Pe rânduc la închisoare. Cauza: furt calificat

Pe rânduc la închisoare. Cauza: furt calificat

Două persoane, un bărbat și o femeie, au ajuns după gratii. Femeia are de executat un an de închisoare, iar bărbatul peste trei ani. Cei doi au fost încarcerați pentru infracțiunea de furt.

Cei doi au fost depistați ieri, 28 iunie. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

La data de 28 iunie 2021, în jurul orei 16,15, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov au depistat pe raza municipiului Brașov, o femeie, în vârstă de 26 ani, din județul Neamț, pe numele căreia Judecătoria Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care aceasta este condamnată la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”, transmite IPJ Brașov.

Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, a fost depistat de către polițiștii din Feldioara și a ajuns la Penitenciarul Codlea.

La data de 28 iunie 2021, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Brașov pe numele unui tânăr, în vârstă de 22 ani, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”, arată tot IPJ Brașov.