North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

NEWS.RO | Ce ministere vrea PSD și cine susține ideea ca premierul să fie social democrat

Cei de la News.ro au publicat în cursul acestei dimineți declarații venite din conducerea social democraților. În partid există voci tari ce susțin că PSD trebuie să pună mâna pe funcția de premier. Totodată social democrații vor portofoliile mai multor ministere.

Este vorba despre Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Paul Stănescu. Cei trei social democrați spun că partidul nu trebuie să ajute PNL dacă aceștia din urmă nu vor accepta un premier din PSD și nu vor ceda portofoliile de la Finanțe, Muncă, Sănătate și Transporturi.

Grindeanu şi Tudose sunt cei mai vocali, joacă cel mai dur. Vor ca PSD să intre la guvernare doar dacă primeşte funcţia de prim-ministru. Şi Paul Stănescu e de aceeaşi părere, însă pe un ton mai moderat. Marcel Ciolacu ar negocia mai degrabă mai multe portofolii cu greutate pentru partid, nu neapărat funcţia de premier, scrie News.ro. 

Funcția de premier este bineînțeles dorită pentru Marcel Ciolacu deoarece el este președintele partidului, iar fără portofoliile cerute social democrații nu au de gând să intre la guvernare. Fără aceste portofolii nu intrăm la guvernare. Ne mai interesează Internele, Cultura şi Agricultura. Cu siguranţă vom cere jumătate din ministere, spun sursele celor de la News.ro.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.

About Author