North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Ministrul Teleman și somnul: „Regret situația apărută la conferința de presă de la Sibiu”

Ministrul Teleman și somnul: „Regret situația apărută la conferința de presă de la Sibiu”

Ministrul Digitalizării, Ciprian Teleman, și-a cerut scuze pentru situația apărută în cadrul conferinței de presă susținută de către Dacian Cioloș la Sibiu. Teleman a căzut în ghearele somnului din cauza oboselii, momentele fiind surprinse de o publicație locală.

Ministrul și-a cerut scuze ieri, 20 august, și cuvintele lui arată faptul că situația a fost cauzată de către oboseala acumulată, eforturile extraordinare depuse în ultimul timp. De asemenea, Teleman notează că acest incident nu are nici o relevanță și nu ar trebui să îi fie oferită atâta importanță.

Regret situația apărută la conferința de presă de la Sibiu, unde, din cauza oboselii acumulate, am avut câteva momente de somnolență. Le cer scuze colegilor cu care eram la respectiva conferință și le cer scuze și colegilor de partid care au citit în presă relatarea incidentului. Consider că este cel puțin normal să adresez aceste scuze și publicului pentru o situație neplăcută care n-ar fi trebuit să se petreacă.

Înțeleg dorința de a pune în centrul atenției acel incident, îl consider lipsit de importanța care i se dă, dar cine simte nevoia de a-l considera relevant are, desigur, această libertate. În ceea ce mă privește, știu că este un rezultat al oboselii și tracasării din ultimele luni și consider că responsabilitatea îmi revine întru totul. Din acest motiv, sper ca situația să fie înțeleasă și din perspectiva umană și nu-mi rămâne decât să le mulțumesc celor care înțeleg ce s-a întâmplat, după cum îmi prezint încă o dată scuze față de cei care au considerat situația ca o lipsă de respect din partea mea. Vă asigur că nu este nici pe departe așa. Vă mulțumesc pentru înțelegere, a scris Teleman pe contul său de Facebook.