North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

METEO | Temperatura scade brusc în toată țara. Ninsori și viscol în zonele montane

Agenția Națională de Meteorologie a transmis faptul că temperatura înregistrează scăderi semnificative pe teritoriul întregii țări. La munte se așteaptă ninsori și viscol.

În intervalul 22 septembrie, ora 10:00 – 23 septembrie, ora 10:00, la munte, în general la altitudini mai mari de 1700 metri, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10…15 l/mp).

Totodată vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara. În timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0…3 grade, favorizând izolat producerea brumei. Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40…50 km/h, iar în zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

Potrivit informării ANM, joi și vineri (23 și 24 septembrie), vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.

About Author