North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Mascații au descins în forță la Prundu Bârgăului

Mascații au descins în forță în localitatea bistrițeană Prundu Bârgăului. S-au efectuat percheziții într-un dosar penal de furt calificat.

Ieri, 13 august, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, împreună cu luptătorii de la Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud au pus în aplicare 3 mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea faptei, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

La percheziții au fost descoperite bunurile furate. Doi bărbați de 51 și 26 de ani, ambii din Bistrița Bârgăului au fost conduși la sediul Poliției, iar în urma audierilor a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a acestora. Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că în noaptea de 13/14 iulie, cei doi ar fi furat mai multe panouri de cofrare ce aparțineau unei societăți comerciale care efectua lucrări de amenajare a unui viaduct, pe raza localității Colibița.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 13.000 de lei a fost recuperat integral. Cei doi bărbați se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

About Author