North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar

Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile.

Societatea Sompan&cof, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „ Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, finanţat prin schema de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile.

Autoritatea de Management este Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT). Organismul Intermediar: AIMMAIPE. Valoarea totală a proiectului este de 145660.04 lei din care finanţarea nerambursabilă este reprezentată de suma de 126660,90 lei.

Obiectivul principal al schemei de ajutor de stat îl constituie acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii din domeniul agroalimentar prevăzuți de O.U.G nr. 61 din 06 mai 2022 a căror activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. Durata de implementare a proiectului este de 180 zile.

About Author