North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » Gest de omenie! A returnat un portofel pierdut

Gest de omenie! A returnat un portofel pierdut

Un bărbat care a găsit un portofel a mers direct la poliției pentru a-l preda. Gestul său de omenie a adus lacrimi în ochii unui octogenar.

Miercuri, 13 octombrie, un bărbat, de 60 de ani, din Zalău, a găsit, pe stradă, la intersecția Bulevadrului Mihai Viteazu cu strada Armoniei, 2.000 de lei. Fără să stea deloc pe gânduri, bărbatul  a mers direct la poliție, pentru a-i preda. Polițiștii au preluat banii pe bază de proces-verbal și au început să facă investigații în zona respectivă și, la scurtă vreme, au observat o persoană în vârstă, puțin dezorientată, care părea că ar căuta ceva.

Fiind abordat de polițiști, bărbatul le-a relatat că și-a scos pensia de la un ATM, din zonă și a pierdut 2.000 de lei. Polițiștii i-au restituit banii, iar bărbatul, cu lacrimi în ochi, le-a mulțumit polițiștilor și a transmis mulțumiri bărbatului care i-a găsit.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.