FOTO Satu Mare | Apartament în flăcări. Totul ar fi pornit de la o țigară

12 pompieri au intervenit în această dimineață pentru a opri un incendiu izbucnit la un apartament situat pe Aleea Mureșului din municipiul Satu Mare.

Alerta a fost dată în jurul orei 03:22, iar pompierii au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă. Cauza incendiului ar fi o țigară uitată aprinsă.

În această noapte, în jurul orei 03:22, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit, la un apartament, situat la parterul blocului de pe Aleea Mureșului, în municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje, 12 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, la nivelul unei camere și cu posibilitate de propagare la întreg apartamentul. Reacția promptă a pompierilor a salvat propagarea incendiului, transmite ISU Satu Mare.

Lasă un răspuns