North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » FOTO | Șapte percheziții în Bistrița-Năsăud. S-au ridicat o armă de vânătoare și aproape 400 de litri de alcool

FOTO | Șapte percheziții în Bistrița-Năsăud. S-au ridicat o armă de vânătoare și aproape 400 de litri de alcool

Foto: IPJ Bistrița-Năsăud

Polițiștii au efectuat în această dimineață, 13 octombrie, șapte percheziții pe raza județului Bistrița-Năsăud. Oamenii legii au confiscat o armă letală de vânătoare și aproape 400 de litri de alcool.

Perchezițiile au fost efectuate în localitatea Rodna. În urma controalelor au fost descoperite și ridicate o armă letală de vânătoare, 375 de litri de alcool, dar și mai multe elemente din lemn perforat pe interior (aceste elemente ar fi fost folosit la transportarea unor produse supuse accizării). Totodată, au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe documente. Șapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud pentru audieri.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.