North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

FOTO | Microbuz cu 13 persoane la bord implicat în accident. Șoferul încarcerat, a intervenit elicopterul SMURD

Un accident rutier a pus pe jar echipajele I.S.U. Mureș. Un microbuz cu 13 pasageri a intrat în coliziune cu o altă mașină. Șoferul microbuzului a rămas încarcerat. S-a cerut intervenția elicopterului SMURD.

Evenimentul s-a petrecut ieri, 2 septembrie, în timpul amiezii, în localitatea Andreneasa aflată între Reghin și Toplița. La fața locului au intervenit de urgență Detașamentu Reghin, Punctul de Lucru Deda, autospeciale SMURD și SAJ. Pompierii au intervenit de îndată pentru a extrage șoferul încarcerat. De asemenea toate cele 13 victime au primit prim-ajutor medical la fața locului, după care au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș.

La accident, ISU Mureș a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă dotate cu modul pentru descarcerare, două autospeciale pentru transport victime multiple, două autospeciale de primă intervenție și comanda, trei ambulanțe SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ. Din cadrul ISU Mureș au fost prezente la fața locului 26 de cadre militare, care au intervenit alaturi de personalul medical din cadrul UPU SMURD Târgu Mureș și SAJ. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției, precizează cei de la I.S.U. Mureș.

Un alt accident în care a fost implicat un microbuz și în urma căruia s-a lăsat, din nefericire, cu pierdere de vieți, s-a petrecut nu de mult, pe raza municipiului Dej, județul Cluj. Un microbuz a fost lovit de tren.

About Author