North Transylvania News

OPINIA TA CONTEAZĂ

Prima pagină » ARTICOLE » FOTO Fumatul se plătește scump. Prins cu sute de mii de țigări de contrabandă

FOTO Fumatul se plătește scump. Prins cu sute de mii de țigări de contrabandă

Fumatul se plătește scump mai ales când este vorba despre țigări de contrabandă. Este și cazul unui bărbat prins cu foarte multe pachete de țigări de acest fel la intrarea în municipiul Oradea.

Bărbatul a fost surprins ieri, 8 septembrie, la intrarea în municipiul Oradea dinspre Biharia. Este vorba despre un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Salonta. Acesta conducea o autoutilitară, cu ajutorul căreia transporta 279.200 de țigarete (13.996 de pachete de țigări) de contrabandă. Țigaretele, ambalate în cutii din carton și în saci din plastic, erau ascunse într-un compartiment special conceput al autoutilitarei cu care erau transportate. Țigaretele, în valoare de aproximativ 140.000 de lei, dar și autoutilitara au fost indisponibilizate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 9 septembrie, acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta.

Dacă ai informații, imagini, video-uri ce pot deveni o știre de interes public, nu ezita și contactează-ne pe contul nostru de Facebook sau la adresa de email ntnewsromania@gmail.com.